HALLÅ DÄR!

 

Jag heter Josefin Munkhammar och det är jag som driver Munkelina och som fungerar som er personliga webb & media-assistent.

 

Jag är en väldigt kreativ tjej som har lång erfarenhet av att knåpa ihop hemsidor och att arbeta med grafik och bilder. Jag har erfarenhet som Art Director, webbdesigner, webbredaktör, grafiker, illustratör, serietecknare, korsordsmakare, hobbyfotograf m.m. Jag kan helt enkelt lite av varje och det är just det som är min styrka!

 

Jag driver min verksamhet från länsgränsen mellan Södermanland och Östergötland, och många av mina kunder befinner sig i områdena kring Nyköping och Norrköping.

 

Jag vänder mig till företag och föreningar som vill ha en enklare lösning på allt det där som kan kännas lite krångligt med webb och grafik, och har därför arbetat fram konceptet med en personlig webb & media-assistent. Med ett serviceavtal hos mig bestämmer ni själva vad och hur mycket ni behöver hjälp med, och ni kan lämna över det största ansvaret till mig. På så sätt får ni mer tid över till att göra det ni egentligen vill hålla på med istället för att sucka i timtals framför en dator, och jag får samtidigt arbeta med något som jag tycker är väldigt roligt – En win-win-situation för oss bägge parter!

 

Då jag vill kunna erbjuda både personliga långsiktiga samarbeten och prisvärda tjänster, så kan jag endast ta emot ett begränsat antal kunder. Min målsättning är alltså inte att växa till ett multimiljon-företag med kunder på löpande band. Jag strävar istället efter ett mindre antal hållbara relationer där vi som bägge parter är nöjda med överenskommelsen.

 

Jag vill fungera som Din personliga webb & media-assistent, någon som gör allt det där som känns lite för krångligt och tidskrävande, och samtidigt alltid finns där för att svara på frågor eller hjälpa till med det där lilla extra.

 

 

Vad behöver du hjälp med?

 

Just nu tar jag emot nya kunder då jag efter en periods föräldraledighet ökar min arbetstid igen. Jag tar emot ett begränsat antal kunder så passa på att kontakta mig redan idag om du är nyfiken på mina tjänster.

 

 

BOKA ETT KOSTNADSFRITT MÖTE IDAG

Jag bjuder på kaffe och munkar! 😉

   

KONTAKTA MIG