Hemsidor

Jag tar fram en hemsida utifrån just era behov. Med serviceavtalet så kan jag även sköta allt underhåll och alla uppdateringar av er nya hemsida åt er, så att ni kan slappna av och tänka på annat!
Jag hjälper dig med allt från att välja och registrera domännamn (webbadress) till själva publiceringen och det löpande underhållet av din hemsida.   Jag arbetar till största delen med det populära CMS-verktyget WordPress som grund när jag tar fram nya hemsidor.   Mina kunder äger sina egna domännamn, men jag sköter oftast all hantering och […]
Jag hjälper dig med:
 • Domänregistrering
  Hemsida i Wordpress
  Egna mailadresser
  Underhåll av programvaror
  Uppdatering av hemsida
  Nyhetsflöde
  Kontaktformulär
  Lösenordsskyddade sidor
  Bildgallerier
  Besöksstatistik

  m.m.

Social Media

Se till att också synas på de populäraste sociala medierna! Jag hjälper er igång med Facebook och Instagram och stöttar er i administrationen av de sociala medierna.
Jag tar fram företags- och föreningssidor för de sociala medierna åt er och stöttar er vid publiceringar och administrationen av dessa.
Jag hjälper dig med:
 • Facebook
  Instagram
  Linkedin
  Google+
  Bildhantering
  Användarprofiler
  Annonsering i sociala medier


Profilering & Trycksaker

Se till att er verksamhet får en egen logotyp och enkel profilering. Jag hjälper er även att ta fram trycksaker, annonsmaterial, blanketter och annat som ni kan behöva i verksamheten.
Den grafiska profilen gör att människor känner igen ditt företag eller er förening, och fungerar som ditt viktigaste varumärke. Jag hjälper er att ta fram en enkel grafisk profil för er verksamhet, som sedan kan användas i all slags marknadsföring.   Hos mig kan du beställa både design och tryck av t.ex. visitkort, broschyrer och […]
Jag hjälper dig med:
 • Logotyp
  Visitkort
  Annonser
  Broschyrer
  Flygblad
  Kundtävlingar
  Blanketter
  m.m.


Bilder & Fotografering

"En bild säger mer än tusen ord" - Bilder och fotografier är idag väldigt viktiga inslag för att visa upp sin verksamhet!
Jag står gärna bakom kameran och kan därför även hjälpa till med olika slags fotografering till er verksamhet. Kanske behöver ni porträttfoton, foton från er verksamhet eller kanske från de miljöer ni verkar i? Jag kommer gärna ut till er och fotograferar på plats!   Har ni något stort event eller en aktivitet på gång […]
Jag hjälper dig med:
 • Porträttfoto
  Foton från verksamheten
  Miljöbilder
  Evenemangsbilder
  Inköp från bildbyrå